[OT] - [Lvg] - Intresse förfrågan -

Resereportage och tips på ställen att besöka!
Post Reply
User avatar
Hiwatt
Posts: 758
Joined: 27 Apr 2008 18:42
Location: STHLM
Contact:

[OT] - [Lvg] - Intresse förfrågan -

Post by Hiwatt » 08 Aug 2008 15:50

lite fel forum för detta kanske men jag kör iaf.

Snart är det sommar.

Vi är några stycken som kommer att köra en cykel-manöver i Norge nästa år. Mitten av Juli 2009. Det handlar om 5-15 mil om dagen (ca 75 - 90 mil e tutti). Det handlar om stigningar på 2 000 meter. Det handlar om (ganska avancerad) cykling i sjukt vackra norska fjordlandskap.

Vi söker efter fler, likasinnade, som skulle vara intresserade av att antingen bara vara med att träna inför, men helst genomföra det hela loppet.

Det kommer att ordnas med lite träningar, allt från klungkörningar, kvasiklättringar, cykelklubbshäng och snabbare fixedrundor, men man får även räkna med att ta en del ansvar själv. Framförallt under vinterhalvåret. Allt beror ju på vilken nivå man ligger på.

Man bör ha fått i sig ca 200 mil under våren, innan vi drar, annars blir det bara skit.

Är man helt otränad som en påse chips och har hojjat ca 2 mil i sommar är man visst välkommen men då är det läge att börja tok träna nu.

Tveka inte att PMa om du är intresserad av mera information. Du förbinder dig inte till ngnting om du initialt bara vill vara med och reka av. Just nu letar vi folk, läget blir skarpare till våren. Det här är ett äventyr. Bifoga "vanlig" mailadress.

--

P.S. Lägger viss betoning på det här med "likasinnad". Sju dagar i norska berg, dela säng, träna inför osv kräver att det funkar med personkemin. Kan bli tråkigt och faktiskt farligt annars. Jag tror inte att det kommer vara ngt problem, men iaf. Vi andra har blivit bekanta genom fixed/LvG körning. D.S.

--

http://www.vikingtour.no/presse/pressebilder.html

Greit! Akkurat! Hade!
The Blood I bleed is Black indeed!

Post Reply