jon wrote:Stenad, packad, full och hög?pistolpete wrote:Jag är dyngad! tack hej
Finns det nå andra alternativ?
jon wrote:Stenad, packad, full och hög?pistolpete wrote:Jag är dyngad! tack hej
det där lärde jag mig som småbarn, gick inte montessori hellerjon wrote:Wow.chrobin wrote:[youtube]open a banana like a monkey[/youtube]
Min världsbild gjorde precis en 180° vändning
Ett av mina mål här i livet är att kunna äta apelsin med skalet på. I min fruktskål blir altid apelsinerna kvar till sist efterson de är så trista att skala. Förr i tiden var det kiwi som blev kvar til sist men de äter jag med skalet på numera. Det känns som att kiwin blir lite snopen när jag äter upp den före päron, äpplen och bananer. Apelsinen ligger däremot och flinar åt mig i skålen. Någon dag ska jag lyckas med apelsinen också.geschwindten wrote: man kan utan problem öppna apelsinskal med tänderna med, jag brukar äta en del frukt på mina postrundor.
Mina barn äter avlånga saker på långsidan. Jag brukar vika pizzan till en kvart (vik och vik igen) när jag saknar bestick. Pizzakartongen rullar jag däremot som en tidning och sedan viker jag den på mitten. Det blir som en hård vass pinne som lätt kan tryckas ner i soporna även om påsen är toppfylld. Häpp!geschwinden wrote: en del grejer blir godare om man vänder på dom - pröva att äta en kexchoklad på andra ledden (långsidan) om ni vill njuta.
eller att rulla ihop en pizza som en tidning - om det är brottom.
popcornkärnor i tänderna?Ronny wrote:Finns det något värre än apelsinskal under naglarna
Bubblan, är det bra pris då?Bubblan wrote:Kiosken öppnar runt 15. Idag specialpris på kebab med salladsblad, bra pris, två för tre, bra pris. Drickor från Kina jag även har, bra pris, två för tre, bra pris. Kiosken har öppet.scand wrote:Är Kiosken på Torsgatan öppen idag?
Öl och sällskapstarmen behöver smörjas..